Minőség

Cégünk 30 éve van jelen az acélgyártási iparág területén és a kezdetektől garanciát vállal az általa gyártott termékekre, épített létesítményekre egészen napjainkig.

Az MSZ EN ISO 3834-2:2006 szerinti hegesztéssel kapcsolatos teljes körű minőségirányítási követelmények teljesítésével, valamint az MSZ EN ISO 9001:2009 szerinti minőségirányítási rendszer fenntartásával garantálni tudjuk, hogy a hegesztett acélszerkezetek gyártása során termékeink minősített hegesztők által, minősített eszközzel, minősített helyen, minősített technológiával készülnek.

A TÜV tanúsítványa garancia a minőségi gyártáshoz szükséges személyi és tárgyi feltételekre, melyek szerint a cég gyártó és vizsgáló berendezései megfelelnek minden előírásnak, szabályozottan felügyelet alatt állnak. A tanúsítvány megszerzése által bizonyítást nyert az, hogy az acélszerkezetű csarnokok, illetve a kis és középnehéz acélszerkezetek gyártása során végzett hegesztési tevékenységhez felhasznált alapanyagok - a vonatkozó előírások betartásával - szakszerűen kerülnek feldolgozásra.

Saját gyártású termékeinken kívül minőségi beépíthető anyagok széles választékával tudunk szolgálni, hiszen számunkra a megrendelő igénye a legfontosabb!

Hírlevél - miért érdemes?

  • Mert figyelmeztetjük a kivitelezések buktatóiról.
  • Mert információt kaphat a legsikeresebb csarnoképítéshez felhasználható anyagokról.
  • Mert rövid, de tartalmas érthető cikkekből Ön még tájékozottabb lesz az építőipart érintő kérdésekben.
feliratkozom a hírlevélre

Állásajánlatok